Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Építkezés, part 1

2006.11.16. 14:34 a. prospero

Eljött a pillanat, amikor ideje volt saját házat felhúzni, részint irodát, részint pihenőhelyet, a megbízóm meg ki is szemelt magának egy pofás 8192m2-es telket. Ez persze így nem igaz, amíg a megrendelt sziget készül, addig kellett egy ideiglenes bázis.

Az ingatlanok ára eléggé elszállt az utóbbi időben, beszéltem egy sráccal, aki L$20.000-ért vett egy kisebb földet, ami két hét múlva már L$39.000-et ér. Nekünk egy licit során jutott ez a telek, hát mit mondjak: hideg is, hegyoldal is, megszenvedtem a build tool-lal és mégsem sikerült egyenesre hozni. Hogy miért? Mert mainland-et nem lehet tetszés szerint alakítgatni!

Majd nyomok pár screenshotot (kérek rá engedélyt, hehe), de nem kell sokat várni, shoppingolnom kéne egy rakat textúrát, meg mindent, meg egyelőre a lényeg, hogy videót tudjunk stream-elni, mindenféle prezit tartani, előadásokat, ilyesmit.

(Utóbb olvastam, hogy már a Sun is nyomott ilyen konfot, a Javaról, Linuxról, úgy tűnik ők is látják már, hogy ami a 90-es években a web volt, az most a Second Life. Nem szabad kimaradni!)

1 komment

Címkék: magánügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9417883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu 2006.11.21. 16:41:25

Várjuk a képeket, videót, ilyensmit... kéne bennt egy jót boroskólázni.. vagy valami Magyar Betyár Virtus Buli:)
süti beállítások módosítása