Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Képeslap a Second Life világából... kommentezve

2008.10.02. 10:58 a. prospero

Nézzétek meg ezt:

Lainy Voom képeslap videója

Egy high-end gépen, full grafon készítette, és elég mutatós alkotás. Azért linkelem be, hátha kedvet kap pár magyar a virtuális világok látogatásához. (Aminek igazából azért örülnék, mert társasághiányos ismerősöm kevésbé zaklatna, ha járhatna magyar helyekre, amik, mint tudjuk, nincsenek.)

Miután megnéztétek, szúrós kommentjeim olvashatók alább, csak a teljesség kedvéért, egyébként gratulálok Lainy-nek, biztos olvassa a blogot.
 


 

Remek húzás volt a Windlight az ilyen eye-candy videókhoz. A jelenetek felénél a tükröződő vízé a wow-factor.

Egyébként meg már a kezdő képsorokban a csészére helyezett rózsától kis híjján azonnal stoppoltam a videót. Le merném fogadni, hogy amerikai a készítő...

A meglátogatott helyek meg...

Templum Ex Obscurum - lagfesztivál. Aki szeret 1-5 fps-el mászkálni... a készítő totális hozzá nem értése, ráfeküdt az eye-candy-re, hogy csillivilli legyen a site. Rémisztő, hogy ennek ellenére a hasonlóan hozzá nem értő bloggerek milyen szinten hype-olják.

Emvee Cuba - ez tetszik.

Hosoi Ichiba - dettó. Említettem már, hogy a japcsiknak vannak a legjobb dolgaik SL-ben? (Úgy általánosságban.)

Straylight - mindenki kedvenc botanikus kertje. Ez se rossz, de túlhúzott, ízléstelenségbe hajlik.

New Babbage - Caledon nyubiépületeihez képest egy fokkal szebb, de a tulaji kör antipatikus, ezek is amerikaiak. Totális fantáziatlan steampunk.

Svarga - ah, mindenki Svargája, ami egyébként haldoklik sajnos. A szim, ami szép, és senki nem tudja, mit is lehetne itt csinálni, azon kívül, hogy ú meg á. Az ökológiai rendszere annyira szuper, hogy első látogatásomkor észre se vettem.

The Far Away - avagy kis ploton is lehet nagyot alkotni... Ha elég sok idióta blogger kapja fel. Mr. Művész közhelyeket pumpál ki, amit valószínűleg álmodozó amerikai lelkecskéje ihletett pillanatai okoznak.
Azon site-ok egyike, amiket pont a hype tesz tönkre. Ja, meg hogy közhely. De az néha jó.

Tableau - ez egy szép szím, néha borzasztóan rikító színekkel, a temető alatt viszont lehet akasztófázni. (A betűjátékot.)

The Wastelands - ez egy jól összerakott szimköteg, meglehetősen hardkór emberekkel. Post-apoc fanoknak tényleg kötelező, itt még az se számít, ha egy build csupakocka, csak egy adag dirt meg rust layer kell rá.

Sick - ez egy tipikus kocka futurisztikus szim, viszont ez az a hely, ahol baromira jól mutatnak a csupakocka épületek. Nagyon hangulatos, telitalálat, más kérdés, hogy a legjobban a kocsmában játszható reversit élveztem.

Teal - na, itt még nem voltam a videón szereplő helyekből, ami elég fura, mert azt hittem (persze nem is), hogy már mindenhol voltam. Illetveee... ha ez a Tunnel of Light szim, akkor voltam, és kösz, de kösz nem. Kábítsuk a népet particle + glow -val, és nevezzük művészetnek. Bah.

1 komment

Címkék: turisztika

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr56692184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics 2008.10.07. 00:30:10

köszi a postot..én utoljára kb egy éve léptem be SL-be (sajnos nincs rá energia), de asszem félelmetes hogy mennyit fejlődött....no persze bejön a nagy kérdés: "mi is a fejlődés maga?" :)
süti beállítások módosítása