Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Second Life News Network - a mindennapi SL hírekért

2006.11.12. 20:00 a. prospero

Évekkel ezelőtt volt egy olyan ötletem, hogy kellene egy TV csatorna, ami kizárólag virtuális világok eseményeivel foglalkozik. Mind hírek szintjén, mind műsorok szintjén.

Ez talán akkor korainak tűnt, de ma már alapnak számít, hogy a legjelentősebb virtuális világ saját hírportállal bírjon. Ami szép az egészben, hogy olyan ez még, mint mikor földet osztottak a vadnyugaton. Bárki beszállhat. Persze a helyzet ahogy tőle elvárható, fokozódik, vagyis aki lemarad, az kimarad (vö. Don't miss the future!).

Pár cég csak úgy félálomból fölemlítve, akik már így vagy úgy bent voltak, vannak: Nike, IBM, Nissan, GM, Reuters, de a hírességek, neves emberkék is egyre jobban fölfedezik, legutób pl. Kurt Vonnegutról olvastam, hogy bent járt.

Szóval emberek, ezt tessék bookmarkolni vagy RSS hamikába bejegyezn

Second Life News Network

1 komment

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr8517677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu 2006.11.21. 16:34:12

Vonnegut bácsival vicces lenne taláűlkozni....
virtuál HírTV...wow...ezen lehetne filozofálni.. :)
süti beállítások módosítása