Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Index.hu a Second Life-ban!

2006.11.27. 12:38 a. prospero

Ó. Meg óó. Óóó. Az Index gyorsreagálású csapata beköltözött az SL-be... Kavics bezzeg (aki nem tudná, kavics a két törzskommetáló közül az egyik :-) ) rögtön jelezte, komolyan mondom, percről percre történnek a dolgok.

Minap még egymillióan voltunk userek, ma már túl a másfélmillión, tegnap még egy holland kolléga közölte, hogy jelentős biznisz magazinjuk SL befektetési tanácsokkal érkezett postaládájába, ma meg az Index.

Látszik, hogy lelkesek a srácok, tetszik, hogy nem rögtön szigettel nyitottak (azért kicsengetni közel fél millát pár hónap alatt ilyesmire lehet, hogy a tulajok tetszését sem nyerte volna el), a nem prefab! (nem előre gyártott offfice) is kúl, bár azért egy teleportáló rendszert leszkriptelhetett volna vmelyik "Kocka" középső nevű szerk. (SlURL-t sem sikerült a cikkükbe tenni, ha esetleg ide pillantanak, itt gyártható . Erre kattintva simán indul az SL, és odateleportál minket... a közeljövőben egy megfelelő gépen, mondjuk amiből egy proci mag csak az SL-t viszi, az "indul az SL" kitétel sem lesz érvényes, egy villanás és a virtuális világban vagyunk...)

Különben egészen belelkesültem, hogy a gamerek által idehaza annyira hanyagolt SL ekkora felületet kap, még a blog címét is kitették (köszönet érte, most aztán tényleg többet kéne cikkeznem, szkrínsotokkal, vatevörökkel)... azt hiszem ez kellően ösztönző erő, hogy komolyabb írásokkal is előhozakodjak, úgyis bennem vanvolt már a csíra egy transzhumanizmusról szóló anyagról, talán többen fogják így meglesni, hova tartunk...

 

1 komment · 2 trackback

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr7619428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: dieta francesa 2018.05.24. 18:01:00

Az IGAZI Vakondtúrás Torta - Vakerda

Trackback: http://buysmartly.com/ 2017.11.16. 06:35:30

powered by mybb ware - Humulin sliding scale

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu 2006.11.27. 15:50:07

kössz a "törzskommetáló" díjat:).. dobd majd ki légyszi ha meglesz Indexék SlUrl-je..megkukkantom őket..meg eselteg "fotózz" a bulijukon egy párat (ne adj isten videó:)..
kicsavart egy világ nemmondom..remélem sikerül magad mellé gyűjteni pár lelkes Virtuáltér bloggert:)..én még a valóstér dolgait is alíg birom "bloggal":) ..
süti beállítások módosítása