Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

A szigetek áráról

2006.11.07. 08:50 a. prospero

Ami manapság a legnagyobb felzúdulást kelti a SL társadalomban, az kétségkívül a november elsejei -- utóbb nobember 15-ére halasztott -- földtulajdon áremelés, helyesebben (egyelőre) a szigetek vásárlási árának és bérleti díjának drasztikus növelése.


Jó kérdés, hogy mire jó mindez, azon kívül, hogy egy darabka földért (illetve "kis szigetért") ezek után nem $1250-et kell leperkálni, havonta pedig $195-öt hanem $1675-öt ill. $295-öt, és ezzel nyilván dagad Lindenék zsebe.

A jó kérdésre a jó választ talán ők is csak valószínűsíteni tudják, sajnos a legsanszosabb pályázó valahol a "Rush for the Million" lehet, vagyis az a törekvés, hogy elérjük az 1 millió felhasználót, amit aztán lépten-nyomon lehet emlegetni mindenféle sajtótermékekben, PR-anyagokban, széles mosollyal az arcunkon a vezetői mítingeken, miközben szerencsétlen IT nerd-ök megdöglenek a "kazánházban".

Az utóbbi időben a LAG jobban érezhető volt, mint bármikor eleddig, és a user létszám növekedésével, ahogy egyre több cég érkezik, valahogy gátat kellett szabni annak, hogy mindenki újabb szimet gyártasson magának. Sőt, így a meglévők közül is sokan egyszerűen becsődölnek, talán még hivatalos magyarázat is, hogy ne legyen már minden divattervezőnek saját szigete, tessék szépen a "mall"-okba (bevásárló kp.) vándorolni.

Az számomra rejtély, hogy az inland földek ára miért nem emelkedett, de föltehetően ez sem várat sokáig magára. Most persze -- mivel november 15-ig még régi áron, feltételekkel lehet szigethez jutni -- mindenki rohan, hogy bevásároljon (egyik megbízóm is így tett), de Lindenék szerint nem garantált, hogy a most vásárlók a régi feltételeket hosszútávon megtarthatják.


Vagyis $425-öt nyerhetünk ugyan, de lehet, hogy már a második hónapban megkapjuk azt a bizonyos ötveinksz százalékos áremelést.


Egyébként a knowledge base-be is bekerült egy cikkely, íme itt olvasható , olyan, nekünk csóró magyaroknak nyilván életbevágó kérdésekkel, mint pl. korlátozzák-e, hogy maximum hány szigetem lehet.


További infók, satöbbik később.

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: hírek gazdaság

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr1717360

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: charlotte olympia Heels 2018.02.14. 01:44:53

morgan stanley smith barney terms and conditions of withdraw - Paul jr thoughts on occ foreclosure

Trackback: Heels palace 2018.02.05. 00:19:55

Online genealogiai könyvek III. - Genealógia, Családfakutatás

Trackback: heels palace 2018.01.13. 17:01:43

Koponya AP/PA - Képalkotás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása