Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Restart

2008.09.07. 12:19 a. prospero

Restart.

Hogy miért?

Mert tele van a Second Life® (továbbiakban SL) clueless-ekkel, tehetségtelen nyomulókkal vagy féltehetséges nyomulókkal, mert akárcsak a valós világban (in Real Life -- RL) itt is, burjánzik az fékevesztett igénytelenség, stílustalanság, a jogos kritika pökhendi elutasítása, a kivagyiság, szóval minden, ami jó esetben kivágná a biztosékot.

Ezekről a clueless-ekről később majd még megemlékezem, illetve találok valami szót azokra a minden csillogó-villogó dologért (angolul eye-candy) lelkesedő emberekre, akik aztán ilyetén lelkesedésükkel kellő felhajtást csapnak az egyébként több sebből is vérző alkotásoknak, szimeknek.

Még valami: tisztában vagyok vele, hogy van egy kötőjeles nevű blog, second-life.blog.hu, de ahogy néztem, a készítői inkább a google-ad-os, saját site-os utat választották, így gyakorlatilag blog.hu oldalként én maradtam.

Megjegyzem, ezt egy igen ötletes húzásnak tartom (a zseniális ilyesmire talán túlzás azért), és sok sikert kívánok a site-jukhoz, ami a second-life.hu egyébiránt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr52652113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása