Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Divatfotózás avatároknak

2006.11.13. 08:44 a. prospero

Átlagos avatár vagyok?

 


Komolyan mondom, remek site ez az SLNN (lásd alább), még a reklámaikból is remek linkeket csenhet el az ember, itt van például Tanith Newt fotóstudiója, ami a site tanúsága szerint divatfotókra specializálódott.

Ugye megint mi a szép az egészben? Hogy ezt bárki (megfelelő, közepes kategóriájő PC-vel) megcsinálhatná, csak egy fotószerkesztő program kell hozzá (ott a GIMP , ami ingyenes (és én mondjuk ki nem állhatom a remek Paint Shop Pro -val szemben)), szóval egy ilyen program, meg egy doménnév évi pár ezer forintért, és gyerünk.

Igen, igen, nem keresi magát halálra az illető, de tulajdonképpen a hobbiját gyakorolja, nevet szerez magának, és ha befut egy-egy vállalati megrendelés, akkor az első mondat igazságtartalma máris megkérdőjelezhető. Emellett lehet a tehetségesebb fotosoppolók köztünk járnak, csak épp nem mutatják magukat egy akkora felületen.

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9517685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása