Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

SL üzleti terv verseny indul, fődíj: L$350.000 + bónuszok

2006.11.16. 15:14 a. prospero

Kezdenek sűrűsödni a dolgok, az Edelman ("az egyetlen független globális PR cég"), az Electric Sheep-pel (top SL cég) karöltve meghirdette az első Second Life Business Plan competition-jét. Amikor ilyeneken tűnödik az ember, mindig az jut eszébe, hogy az agykapacitást ezekkel a competition-ökkel lehet a legjobban megspórolni... Aztán a győztes kap valami alamizsnát, a jogokat megtartjuk, és dörzsöljük markunkat kellően jól szituált irodánkban a mosolygó kollégák dicséreteit hallgatva.

A nevezési határidő december 20., a fődíj féléves sziget bérlet és L$350.000 cash (valamivel több, mint 200K magyar forint), és "stratégiai segítség" a kiíró cégektől.

Emellett saját műsort is indítanak, Grid Review néven, egy-két perces, hírekről, érdekes dolgokról készült machinímiákkal. Mivel minden egyéntől szívesen fogadnak videókat, egyenlő esélyekkel indul bárki. (Ha nem lenne megbízásom jó eséllyel egy 6 epizódos corporate machinimiára, akkor tuti küldenék nekik anyagot.)

És ki tudja... az a L$350.000 se jönne éppen rosszul, a szigetet is tudnám hasznosítani. További infó pénteken (17-én) 13 órakor (SLT time), tessék jönni, tessék beszállni az SL-be. (Nem tudom egyébként mire reklámozom, csak jól lenyomtok itt a jobbnál jobb videóitokkal meg biznisz planjeitekkel, aztán mehetek moneychair-ekbe üldögélni. *vigyorog*)

1 komment

Címkék: gazdaság machinima

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr9517887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása