Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Virtuális Big Brother, jelentkezz most!

2006.11.10. 09:12 a. prospero

Hát ide jutottunk, hogy üzletnek tűnik egyeseknek virtuális emberkék kukkolása. És ami másoknak meg borzasztónak hathat, hogy ez engem jobban érdekel, mint a nem virtuális változat. Nem azt mondom, hogy állandó nézője leszek, de mindenképpen vetek egy pillantást a Big Brother Second Life-ra olykor-olykor.

A koncepció ismert: adott egy viszonylag jól fölszerelt ház (itt ez üvegfalú is lesz ráadásképp), pluszt 15 mindenhonnan jött ("international" in inglis) pályázó, akik a fődíjért, egy saját szigetért versenyezhetnek, ami az áremelések után (képzelem, a szervezők hogy örültek ennek) $1675-öt jelent, vagyis "egy tonnányi Linden dollárt", ahogy reklámozzák.

A jelentkezési feltételek listája rövid: napi 8 órát kötelező leszel benn tartózkodni, ha bekerülsz.
Jelentkezési határidő: december 1., szervező az Endemol Netherlands.

Forrás: ABCNews

2 komment · 1 trackback

Címkék: hírek szórakozás

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr2417559

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: vw88love.com 2018.02.08. 12:48:07

Homegoing celebration poem - qeumarx

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomo 2006.11.10. 20:58:34

érdeke koncepcio, es mivel itt igazan jo kis szerepjatekosok vannak, valoszinuleg erdekesebb is lehet , mint a valodi ahova nagyon kivalogattak a barmokat.

a. prospero · http://secondlife.blog.hu 2006.11.13. 09:16:47

igy van, 15 ev szerepjatek utan be kellett latnom, hogy nem a fantasy/cyber/freestyle/etc. "papiros" ismeroseim a legjobb szerepjatekosok, hehe.
süti beállítások módosítása