Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Second Life - Don't miss the future

2006.11.07. 09:29 a. prospero

Csak tudatom mindenkivel -- és egyben remélem a bloghu van olyan kind and pretty hogy nyomat napi mentéseket, hogy a momentum történelmi hűséggel datálható legyen --, hogy a Don't miss the future jelmondat szellemi termékem, és ha esetleg csenni szándékozik elfele, tegye nyugodtan, csak valahol említsen meg, amiért meg én köszönök majd megfele.

(Egyébként a "napi nyolcas robotban" sorstárs kollégának annyira megtetszett e szlogen, hogy rögtön ki is nyomtatta (több változatban), és kitette a faliújságra... Más kérdés, hogy ilyen-olyan okokból egyiptomi hieroglifa betűtípussal, így a többiek némi értetlenséggel haladnak el előtte.)

Ja, és persze komolyan is értendő a dolog, aki kimarad, az lemarad, legalábbis az én értelmezésemben, reményeim szerint, a jövő egy meghatározó részéről.

5 komment

Címkék: hírek magánügyek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr8517361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu 2006.11.08. 15:38:48

jó 5let hogy összefoglalod nékünk abban a furcsa térben a történéseket...drukkolok, hogy jó stílusban, sokat sűríts lécci, mert elég megfoghatatlan az a furcsa SL világ..de elképesztő..az biztos!..sok rétege van..
A szolgen divatos lett, de a "jövö mindig bizonytalan"-mondta Joda:)
Jó bloggolást (ja amugy mi az SL-neved?) .. szólj ha megnyitottad az irodád, mint a Reuters csávó:)

prospero 2006.11.08. 19:24:08

Köszi a biztatást, jól jön, csekkoltam az SG-n az SL fórumot... hát, nagyjából 30 hozzászólásig sikerült elvergődniük az ottaniaknak, míg pl. a World Of Warcraft a 100.000-et ostromolja.

tomo 2006.11.10. 20:50:56

az sg n talan nem volt eleg figyelemfelkelto az a bena kis topik, amit az egyik verpistike nyitott.
en is csak azert leptem be, mert emlekeztem, hogy olvastam mar a rendszerrol par éve(?).

aztan regeltem, es meg kell mondjam, magaval ragado kis cucc ez. es igazat adok neked, ez lehet a jovo egyik erdekes talalmanya.

ha eleg anyagod osszegyulik, irhatnal egy cikket az sg re ( is ) , akkor lehet hogy olyanok is feligyelnenek , akik mar tulleptek a verpistike szinten.

sok sikert a blog hoz meg1x.

udv egy zoldfulu

a. prospero · http://secondlife.blog.hu 2006.11.13. 09:18:29

stiluson meg csiszolok ;) , es a cikkek egyelore eleg random jonnek, nekem is ki kell meg talalnom a pontos profilt, ezert egy kicsit jellegtelen lesz egynemely kezdeti poszt, ezen majd igyekszem javitani.

tomo 2006.11.13. 20:01:18

nem tesz semmit, szivesen olvasom a posztjaidat.
süti beállítások módosítása