Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

Facelight 2009

2008.10.10. 12:50 a. prospero

Mi az a facelight?

Az egyik legnagyobb undormányság, amit a csicsapicsa avatárok szoktak fejükre kapni, miután a windlight erős árnyékaitól megváltozott arcuk, és nem képesek a tükörbe nézni. Nem elég, hogy ez másokat roppantmód zavar, mert nem csak az arcukat, de a környező területet is bevilágítják, de még a megjeleníthető helyi fényekből is elvesznek, a durvább modellek majdhogynem az összeset.

Nos, a hiúság e virtuális megtestesülése ellen az alábbi eszköz használatát javaslom, tiltakozásképp:

Facelight 2009

(A "Le a csicsapicsa avatárokkal" mozgalom 1. közleményét hallották.)

2 komment

Címkék: érdekességek csicsapicsa

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr19706687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kavics · http://kavics.freeblog.hu 2008.10.13. 13:58:17

hát olybá tűnik csak én kommentelek néked lelkesen..sebaj én élvezem..hidd el néha a kevesebb olvasó több..mármint szerintem nagyon jók ezek a post-ok..fura hogy a mainstream világ idehaza mennyire durván nem is érzékeli még az SL dolgokat... kicsit kívülállóként szerintem a legjobbak ezek a hírek..pl.: "tükörbe nézni" , "a megjeleníthető helyi fények" ... szép új világ :)

a. prospero · http://secondlife.blog.hu 2008.11.21. 08:00:50

E fölött el is siklottam, pedig vicces komment. :) Egyébként a vízfelület már tükröződik, gondolom ott se bírják elviselni a külsejüket. :)
süti beállítások módosítása