Miez?

Szakértői blog, a virtuális világokról, legfőképp a Second Life-ról

SZÖVEG NAGYÍTÁSA: CTRL-+

Utolsó kommentek

RSS feedek

|home|

SL a BBC 6 órás híreiben

2006.11.21. 14:39 a. prospero

Azt hiszem, a Second Life  hype kezd igazán magas fokra jutni, miközben "odabent" egyre sűrűbben jelentkeznek olyan problémák, amik igazán megnehezítik az alkotni, lakni vágyók dolgát, ellentéteket szülnek az újak és régiek, fizetős és nem fizetős ügyfelek, kommercializálódó és idealista helyen élni szeretők között...

Erről majd talán írok hosszabban is, ami miatt egy gyors bejegyzést készítek, az az SL újabb betüremkedése az rl médiába, ezúttal a BBC 6 órás híreiben egy közel három perces beszámoló, jelentés hangzott el, aminek hatására persze újabb userekkel számolhatunk.

Lindenék egyébként továbbra is keresnek munkatársakat, vannak vagy 40-50-en "szegények", szóval ambíciózus honfitársaink, akik San Fransiscoban dolgoznának, jelentkezzenek bátran...

A BBC-s emberke amúgy nem végzett túl rossz munkát, persze a törekvés ellenére érezhető az a kívülálló szemlélet, ami a túl bonyolult dolgokkal, jelenésekkel igazán nem foglalkozik (marad a skatulya...), de erről ki-k maga meggyőződhet, itt:

Second Life a BBC 6 órás híreiben

Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://secondlife.blog.hu/api/trackback/id/tr2218176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása